Gott nytt år i förväg !

Har inte gjort så mycket idag... Har färgat håret svart och haft hårinpackning som jag aldrig haft förrut haha ! Ikväll blire att gå ut med David och Rasmus och kommer inte hem förns sent ikväll så det blir kanske mer inlägg då ;)

Måste förresten byta header för jag HATAR den ! Ajaa

Puss & Gott nytt år i förväg !


Svar på tal



Anonym :

''Men när man frågar dej tar det ju minst 2 veckor innan du gör det så...''

Kanske för att skit många frågar mig hela tiden... Min dator är också jävligt trög den jävla rishögen så om jag inte vill fucka min dator bara för att göra design åt någon så är det väll ditt problem . Och om det tar sån jävla lång tid så kan du ju ta och be någon annan göra en design åt dig :) Eller så går du in på www.designadinblogg.se och kollar lite och gör din design själv ;)

Åsikt

En sak jag inte gillar är att det finns ju sidor där man kan kopiera en design så har man den på sin blogg? Jag tycker inte om det så mycket för då har man ju samma design som flera andra har ... Men det jag absolut hatar är när man tar en sån design o säger att man gjort den själv? liite mobbat hahah !

Men är det ärligt talat så svårt att göra en egen design eller be någon göra en åt dej ?...

Zac efron

Har varit på stan med Jenny o köpt hårförlängning. Ska bara färga håret svart när jag får pengar för hårförlängningen e svart ! Gick runt lite o kolla i affärer och efter någon timme åkte hon till sej o jag till mej.  Just nu  kollar jag på heeta Zac Efron på H-S-M 2. Gud jag gåret varje gång delen där Vanessa typ dumpar han. Tycker så synd om Zac då , hahah nördiga jag ! Aja ska nog kolla klart på filmen nu .

Bild på hetingen och en låt ;)


23:50

Har inte direkt gjort något speciellt idag fast var på burger inn och åt med mami o sis intressant ! Senare kom i alla fall Jenny o mami färgade hennes hår brunt så nu har blondinen blivit brunett men hon e fortfarande blond i hjärnan haha . Jag , Jenny o sis gick i alla fall ut runt 10 så gick vi , lyssna på låtar och sjöng med, skojade lite, drog varann i en kundvagn, skämde ut oss och massa annat och kom in för inte så längesen. vettefan vad vi ska göra ikväll kanske ta kort ? musik? ringa runt vi får helt enkelt se !



Fick bli en bild på mej o Elin sötan !

The Ahmed song

Haha får minnen från sommras av den här låten, haha!


söt låt



lyssna på texten *


16:41

Hade damp o var på mitt rum igår typ hela kvällen sen somnade jag med kläderna på haha och satt på något sjukt sätt men böt om o la mej normalt sen, intressant eller hur ! Har i alla fall ätit på Burger inn och träffat Ahmed och ikväll sover Jenny över , tror jag i alla fall :)

p u s s

Mår skit

Okej det blev inge david ist gick jag te centrum med mami o köppte kaffe latte med choklad smak, älska ! Har inget planerat inför imorrn så bara att messa om någon vill ses.

l o v e

Inte ens jag orkar läsa

Sorry för återigen dålig uppdatering... Venne varför jag uppdaterar så dåligt men det bara blir så lixom hehe... Ialla fall så igår gick jag och Elin först te centrum för att lämna filmen sen hem te mej för jag skulle byta skor sen till centrum igen för att köpa chips och läsk sen gick vi till busshållplatsen fasstän Elins mamma sa att hon kunde skjutsa oss men vi ville inte så... Men bussen var i alla fall 100 år försenad så då tog jag och Elin en annan buss som gör att vi måste gå en liten bit lite senare o precis när vi gick på bussen så kom den vi igentligen skulle åka med, men det var försent -.- Sen så hade vi tydligen stått på fel sida av vägen så vår buss gick helt fel så då hoppade vi av och gick hela vägen till Elin, så jävla lyckat ! Sen resten av kvällen satt vi två simpsons freaks och kollade på simpsons marathon !

Igår satt vi uppe till typ 4 och snackade om allt möjligt, så det kanske inte är så konstigt att vi vaknade runt 12 idag hehe... Är i alla fall hemma nu och ska snart ta en dusch och senare tor jag att jag ska ut med David .



Hittade en gammal t-shirt med massa kompisars namn :)


underbart bra låt



'' Att våran kärlek är så mycket mer än tjejer '' 

Ny desiign....

Ännu en ny design, blir fanemej aldrig nöjd haha... Vad tycks? Var inte blyga på att kommentera ;)

10:31

Igår sov jag somsagt hos Elin. Vi kollade på REC och ni skulle ha sett Elins ansikte när hon kolla, hahaha !
Sen försökte vi typ få ett bra kort på oss tillsammans till den bloggen vi har tillsammans men det gick inte särskilt bra haha... Sen satt vi väl vid dator o massa annat. Idag ska vi försöka få ut någon, antingen i gottsunda eller på stan, vill helst träffa Jenny då vi inte träffat henne än .

l o v e

bjuder på bilden!

Igår hos mormor så åt vi julmiddag,kolla kalle anka och annat . Idag ska jag vara med David men det blir nog lite senare i think. Jag har så himmla tråkigt men jag orkar inte gå ut för det e freeezing föfan !

P u s s !


Julafton!

Först och främst , God Jul ! Det blir att kolla på lite jul filmer med mami o sis sen drar vi till mormor där moster o andra i familjen kommer vara och äter julmiddag och annat . Hoppas ni får en riktigt bra jul .


k i s s e s


Älskar låten



18:07

jag har sugit på att blogga, men det e för jag har vart upptagen faktist ! Mötte iaf utt Elin igår sen satt vi lite vid datorn, gick en promenad, tog kort o lite mer . Vaknade runt tio sen satte vi på datorn o pumpade en och samma låt typ hela tin Simple Plan Untitled loove it ! Gick hem runt tre och nu sitter jag och äter pommes och hamburgare och dricker coca-cola. Bilder vi tog igår kommer väll upp här när elin orkar skicka dem haha . 

Tänker på vad jag ska göra på nyårsafton ;o Antingen blire att vara med Elin eller om någon har fest eller vill träffas något då så blir det väl det ...

l o v e


Inte för man ser mycket men ser i alla fall ut så här idag ;)

Jul loooooooooooov!

Shaa !

Sorry för att jag inte bloggade igår men orkade inte o var upptagen. Var och åt med Ahmed,Sis o mami på burger in sen senare på kvällen var jag med Jonas och hade kul !

Idag var det ju skol avslutning, wiihooo! Mötte elin utanför kyrkan sen gick vi in till kyrkan och när allt började så pratade lärare o folk i tusen år så jag och elin satt o skojja för oss själva lite ;)
 Ikväll ska jag iaf sova hos Elin . Kommer kanske bli kort om elin e på ''kort'' humör haha !

Puss!

Urgammal bild på Elin and me .

17:29

Först fick man vänta på att idolerna kom, så under tiden jag o sis vänta så kom Alex och Nora och några så vi stod med dem sötisarna. Sen när Eddie och Rabih kom då jävlar skrek alla som in i h*lvete och jag tror fan jag är döv nu haha. Jag skrek så mycket så jag blev hes fan ! De sjöng i alla fall typ 2/3 låtar tror jag men man hörde knappt vad de sjöng för alla skrek så mycket haha och så sjöng ju alla med . Sen under en låt så tog jag upp mina händer i luften och gjorde ett hjärta och då log Eddie mot mig o gav mig en slängkyss, assu guud jag typ dog då ! Haha sen kom iaf Calle , jag brydde mig inte så mycket om han men han sjöng i alla fall 2 låtar... Sen så gick jag och sis upp och fick deras autografer !

Jag kommer i alla fall vara lycklig resten av livet för dendär slängkyssen från heetaste Eddie !




Rabihs autograf <3


Eddies autograf<3, ser knappt något på bilden men jag ser den i värkligheten, hell yeah ;)


Idol skivan !


Dåliga bilder men ni får stå ut med det faktist.

l o v e

old pic


Nu har jag sminkat och fixat mig och varit ute med hunden !
Ska ta och äta en perog sen drar jag till stan o kollar på Eddie,Tove och Calle. Om ni ser mig så hälsa fifan!

P u s s  ses sen bbys

23:15

Hellu!

Var ute med David o Jonas en stund tidigare ikv, lite kul sådär! Förrutom att Jonas skulle kasta snöbollar hela tin dendär ''tuffingen'' haha . Imorrn blire att åka till stan o kolla när Eddie,Tove och Calle uppträder. Synd att inte Erik den snyggaste kommer haha...

Tror jag ska ändra min blogg nästan totalt eller bara header eller något imorrn men i need some tips !

K i s s e s

Wonderful winter land

 



14:11

Hellu!

Har inte gjort så mcyket idag .. Sitter och tittar på the grinch '' stavning?'' Haha älskar den filmen :)
Tänkte träffa Elin idag men pallar inte åka ner på stan så kanske träffar någon annan ikväll eller så..

Håret före...


När jag färgade...


Efter..



Puss!

Godnatt

Nu har jag kollat lite på teve och gottat lite chips och cola..
Färgade dessutom håret, dock så fick jag inte färga det svart så det blev mörkbrunt men det blev svart ungefär så blev nöjd i allafall. Blir bild imorrn eller senare idag kanske man ska säga hehe ;)

Puss och sov gott för det ska jag göra !

Fredagsmys !


Hoppas ni får en bra kväll / natt !
Själv ska jag kolla teve o tjocka mej lite med chips !

Puss och kram

19:49



Skolan var ganska rolig... Satt med några killar och tjejer i ett rum och busringde HL och typ sjukhuset någon grej man kan ringa och fråga om saker och få råd blabla så någon kille fråga om en choklade från 2007 eller något haha. Måste fan berätta vad ''smart'' jag är. På kemin sa min lärare : Nu ska jag göra saft och förvändla er till möss ! Haha jag satt ärligt talat i en minut eller längre o trodde på det o tänkte : Hur fan ska jag kunna träffa min familj?!?! Hur kommer livet vara som en mus ?! Hur ska jag någonsin kunna prata med David igen`?! Haha jag satt fan o tänkte på mitt liv som mus till jag till sist sa efter typ 10 min : Ahaaaa du skoja bara. Haha !

Efter skolan stack jag och sis ner te stan och handla lite på H&M sen stack vi hem.

Puss !

17:44

Hejsaan !

Wei idag är det ju torsdag och det innebär att imorrn är det fredag och sen är det bara två dagar kvar i skolan men det är ju intevanliga skol dagar lixom.

Idag var väll det inget spec i skolan, fast på kemin så gjorde vi ett experiment som var ganska likt detdär när det blev som en expelosion '' kan ej stava till det'' som jag skrev förrut och alla filmade , och när det small så gav jag av världens skrik och fick återigen hjärtattack. Sen när alla kollade på videosarna så hörde man mitt skrik, duktigt !

Det är så jävla kallt ute också, fan vill ju va ute men inte när man fryser ihjäl. Men man vill ju ut i snön o ha snöbolls krig med folk ...

Puss!



i love this feeling

Hellu !

I skolan så blev man bombad av alla med snö såklart !
Haha blev skit blöt men det torkade , som tur är.
Idrotten var kul. Vi körde typ paintball fast med bollar och mitt och Elins lag vann med 5-1 tror jag, äägda de andra blev :D Haha.


Var nyss ute med David och hade kul med snö haha ! Sen frös vi ihjäl så vi stack hem.

Nu sitter jag med täcke och varm oboy, mysigtmysigt !

Puss!


18:03

Sha.

Har typ bara två saker att berätta om som handlar om skolan idag haha.
På Kemin gjorde läraren något experiment så det var bara som en liten låga sen efter typ 100 år så small det o det blev största låten o lät BOOOOM o jag dog ju såklart o skrek så hela jävla skolan hörde haha, mitt hjärta stannade fan ! Sen så var ju snöbollskrig flera gånger under dagen haha och Ali fick damp så han sprang typ efter mig genom hela centrum haha, kul vare iaf !


Tror jag ska se om någon vill träffas ikväll, har så lust att vara ute eftersom min efterlängtade snö äntligen kommit, och det är inte lite snö heller lixom !

   

puss!

17:55

Shaa !

Hände väll inget psec i skolan förrutom att alla vi som var på bolivia kvällen fick sluta 12 .

Gick iaf hem till mormor för moster har kommit hem från teneriffa efter att ha vart där i 1 månade typ , så var där någon/några timmar sen stack jag hem, platta håret sen stack jag till centrum o var med mimmi o elin o vi träffade andra o aa venne riktigt vad vi gjorde ... sen var de lata så jag gick o köpte mjölk o de stack för de pallade inte gå in i willys haha. Aja.

Pusshej!


21:25

Shaa!

Sorry för dålig uppdatering men har vart upptagen & inte orkat .

Teatern var bra igår, förutom att de tog bort väldigt många scener ¨... Men han som spelade peterpan var jätte snygg ! Dreglade hela tiden fan haha, och i slutet fick jag tårar HAHA!
Sen åkte jag iaf te Elin o Mimmi var där sen stack mimmi o aa vi hade kul iaf !

Idag vaknade jag flera gånger på morgonen men somnade om hela tin men tillslut gick jag upp för elin drog i min mobsladd -.- Haha var iaf hos Elin ett tag sen stack jag hem o sen direkt ut med David. Roligt Roligt !

Nyss tände jag adventljus, hihi älskar att tända adventsljus o jag o sis brukar bråka om vem som ska tända det , haha...

Puss!


The ring

Shaa!

Kom hem för runt en halvtimme sen efter att ha suttit o väntat på bussen i över en halvtimme. Fan 11:an är alltid 100 år försenad... Men ska iaf dra till stan med mami o sis runt halv fem o kolla på teater '' Peter Pan'' i think. Ska bli kul att se hur kusinerna ser ut nu .

Efter teatern så drar jag till Elin igen så ska Mimmi komma så ska vi tre sitta o kolla på skräckis '' The ring'' Hahaha snacka om att vi kommer bli sömnlös några månader frammåt haha !

Förresten någon som har sett The ring ? Isåfall är den bra?


Puss

Vinnaren av idol

Snacka om att den bästa vann !

I Love You Erik grönwall !!!!!!!!!!!!


hos elun

Shaa !

Skolan började kl 8:00 idag !!!!!! Bara för vi skulle titta på 8:ornas lucia tåg i kyrkan, lite onödigt tycker jag. Efter så var det fika med klassen i klassrummet o efter så körde vi hänga gubbe haha sen körde vi sanning o konka, ganska kul. Sen var det massa lektioner .

 Efter skolan drog jag och Elin till stan för att köpa foundation. Så vi gick först till pressbyrån för att fylla på mitt busskort sen köppte vi foundation. eller snarare jag.

Ikväll ska jag sova hos Elin ofc... Imorrn blire att gå på teater med familjen på statsteatern, kommer förmodligen träffa några av mina 100 kusiner där haha vill ju mest se en av de yngsta som heter Benjamin, han e skit gullig !

Puss


Grattis mormor <3

Shaa !

Dagens ''Speciella'' händelser. Först kom det ett par killar och tjejer från något basket lag som pratade om något ' lyssnade inte haha ' och de var typ skit långa så alla satt med öppen mun o kolla upp pårom haha. Senare på matten så satt jag o elin o snacka men så tog jag en kaftong sak o blåste i den o alla satt lixom tysta men när jag blåste i den där grejen så lät det som en gås skit högt o alla hoppa typ 5 meter upp i luften hahah !

Efter skolan gick jag te mormor då hon fyller år, det tycker jag förtjänar ett grattis !

Pussbye!




Dålig uppdatering idag

Hellu!

Skolan var väl ingt spec förrutom att det kom två tjejer från något företag o gav min klass skit stora bullar och pepparkakor och festis, haha snacka om att muta ! De vill i alla fall bli våra ''faddrar'' så de snackade om sitt företag o så , sen tog de ett gruppfoto ! Idrotten var nog roligast som vanligt ;)


outfit

Dagens outfit



Jeans/tights - BikBok
Leopard mönstrat linne - H&M
Vit kofta - Gina tricot

Sweetest ass



17:37

Shaa !

Inget spec med skolan, bara lite flumm o som vanligt blev jag lite irriterad haha menmen...

Ikväll ska jag ut med David, ovanligt ! haha blev inge intressant men har faaan inget att berätta !

Laddar upp bild på dagens outfit sen ;)

Puss

Världens gulligaste hund?!

Naaw vad söt hund jag har!


18:03

Hellu !

Försov mej ju imorse som jag sa så när jag kom te syslöjden var Elin helt cepe flummig haha lite söt sådär e hon ju ;) O på syslöjden började jag med min tomteluva, wippie ! Haha o Karen sötnöt försökte komma på vaf jag var sur på han, så osmart som han e men jag blev iaf glad på han igen lite senare ;) Haha efter slöjden vare svenska sen lunch sen tuuusen andra lektioner som jag inte pallar skriva om !

Sen ikväll händer iingentiiing för jag tror inte jag pallar något haha .



aaaw vad söt jag e !

Puss !

09:25

nu drar jag te skolan ha en bra dag, puss !

btw, miss u Jonas !


08:49

Godmorgon !

Vaknade runt halv 8 imorse o då är det ingen idé att skynda mej för att komma i tid till första lektionen så jag skippar den o så drar jag till nästa (Y) Känns fan som att jag försover mej nästan varje jävla måndag , får fan lägga alarmet på kl 6:00 snart !

Aja , igår så var jag på stan med sis o jenny o då kom det 2 killar o ba, uppsalas fjortisar ? hha Jenny lacka ur pårom menmen. Sen gick dem förbi oss en gång till o sa samma sak, moget värre ! aja sen åkte jag o sis hem sen gick jag ut med David och sen gick jag hem, kolla på teve, duscha o la mej .


Dagens outfit , dålig kvalité men ni får fan nöja er ;)


Pussbye !


18:41

Pallar inte berätta vad jag gjort idag just nu men kanske senare elr imorrn, pussheJ!

//


haha


ellu

Hellu!

När jag o sis kom te stan mötte vi upp jenny, sen gick vi runt lite o flumma o hade skojj. Sen gick vi te donken o då efter ett tag kom david o hans kompisar o sa hej snabt sen gick jag,jenny o sis ut o blåste papper genom sugrör haha o sen gick jenny o sis te david o sa att jag grät haha o han sötnosen trodde på det så han o hans kompisar kom ut men linnea slog n mitt huve i glaset  så jag lacka o stack därifrån men då kom jenny o sis efter sen gick vi runt o skojja lite till. Sen gick vi te busshållplatsen o då var det två wb:es där som kolla snett? så vi typ lakka o haha aa kolla snett o gjorde grimarser åt dem o när de var i deras buss vågade stakkarna inte kolla på oss, hahahaha !
A
ja nu e vi hos jenny o sis o hon sätter i silverschampo i håret o man hör dem garva hela tin -.-' haha tur att jag drågar låten '' Run to the hills'' men Erik i idol !
Bilder blire garanterat sen o möjligen video inlägg ;)

Pusshej !


blandat

Outfit


Fastnade inte på bild idag*

Smink :



Dåliga bilder menmen ;)

bye gottsunda hi landet !

Ellu!

Nu ere bestämt att jag o sis ska sleepa hos Jenny ! Räddaren i nöden fan haha.
Så vi ska väll ta bussen te stan o möte henne snart o sen hänga lite sen taggar vi väll te lantis bussen o drar till henne. Ha en bra lördag bitchees för det ska jag
;)


Jag och jenny söt på bild (Y)

Erik i love you

GUD JAG BLEV HELT HYPER NÄR DE SA ATT HAN GICK VIDARE TILL FINAL FAN !
Erik = Min stöörsta idol !


Lyssna låten från igår, får rysningar varje gång han sjunger '' Run for your life''


Tråkigt inlägg*

Hellu!

Vaknade väll runt 10 något. Har inte gjort så mycket gått ut med hunden o kollat teve bara typ...

Idag / kväll ska jag väll tvinga ut någon för jag tänker inte sitta här hemma o ruttna hela tin ;o

Pusshej


That's my beautiful life

Tjaa, måste bara berätta vad duktig jag e !

Haha satt o åt en godis så hörde jag ngt knak i min mun så tänkte att det kanske var nöten i chokladen så jag fortsatte att tugga sen hörde jag det knaka igen o fick superdupermega ont i tanden, så slickade jag med tungan på tanden, hahah då hade jag tuggat så det blivit en spricka genom hela tanden o det e typ som en tjock stor flisa som e lite lös på den tanden :s Men som tur är så e självaste tanden redan lös så ska väll dra ut den ikväll greaatee (Y)

16:15

Hej Hej.

Skolan , hmm finns inget spec att berätta, lite kul hit o dit o blev fett lakk på typ två lärare som bara ser allt JAG gör o inte de dem ANDRA gör haha...

Ikväll har jag inte något planerat ;o Och bebis e sjuk så blir inte att träffa han iaf ://

Aja


 D a g e n s   o u t f i t


haha



Gammla / nya bilder

åren innan 2009 ''gammla''


Typ 2007 tror jag



6:an


HAHAHAHAHAHAH 4:an, mobba mej inte !!













Jag och sis, osminkad och allt !





år 2009 '' tyyp nya'' :



















Ändringar ? (a)

16:57

Cha !

Inte hänt något spec idag typ.. Lite flumm hit o dit bara (Y)

Imorrn ska jag o Elin bry oss lite extra om vad vi har på oss så jag ska ha tights men vet inte vad jag ska ha till? haha lite kul , så blir väll att plugga lite kanske om jag orkar och sen leta kläder tills imorrn !


''Sakna''  

 l o v e


19:54

Skolan : Var väll inget spec med någon lektion men idrotten var askul , karen rullade och slog i huvet i bänken o jag dog av garv, sen så skulle jag och bilal springa och vi krockade haha jag asgarva i fem år, omni undrar vad vi körde så var det 1 2 3 ali baba, palla inte säga vad det går ut på.¨

Nu te ngt helat annat ! Har tänkt på att färga håret svart, ska ju skaffa hårförlängning men vill komma på vilken färg jag ska ha på håret. Men jag har ju haft svart hår förrut men det var typ i 4:an / 5:an... Vad tyckerni ??

k i s s e s


''cepe bild''

Owl City - Fireflies

Är beroende av låten greeaate (y'


tråkigt

Cha !

Har väll inte hänt något sped idag i skolan. Men hade grymt kul på lunch rasten, haha.

Ikväll blire att chilla hemma bara :)

Kort inlägg men har lixom ingt att berätta.

j a l l a b y e


godmorgon

Hellu!
Gick upp för inte så länge sen..
Har sminkat ena ögat med mascara så ska väll göra resten snart haha.

Men ska till skolan snart, men bloggar mer när jag kommer hem
;)

Onödigt inlägg i knoow haha.

l o v e