19:24

Hej Hej!

Dagen har vart lite trög menmen...
Ikv så kommer jag bara vara hemma o kolla på skräckisar o ta det lite lugnt. Igentligen skulle jag sovit hos Elin men det blev lite saker som gjorde att jag inte orkade o jag skulle också vart med David men det blev inte av men jag pallar fanemej inte bry mej. Länge sen man var hemma o kolla på film ist för att vara ute hela tin.

Men hare gött !

Pusshej


Haha jätte fin bild som Jenny tog igår ;)

Göra ny blogg?

Funderar på att göra en ny blogg o börja om o allt, men vad tycker ni?

14:36

Hej Hej!

Igår kväll / natt var jävligt kul! Det blev många bilder. Vi gjorde mycket under natten men jag orkar inte säga men det blev en låååång natt & det var grymt kul !

Idag vet jag inte vad som händer, jag har försökt få tag på Elin men hon svarar inte på mess så får väll se vad som händer. Men ikväll blire iaf att träffa David. Happy Haaallloooweennnn btw ! Hoppas ni får en grymt läskig dag ;)

Pics från igår kväll / Natt


Emmelie, Linnéa , Jenny


Lite  kul sådär


Jo jag mår bra...


Är man lite onormal så e man






Hemma hos någon random person


Det var sista bilden för mej ;)

Emmelie is tuffast

Tjenanixen !

Var ute med David,Jonas,Jenny o sis ett tag o hade kul . Sen drog jag,sis o jenny oss hemmåt o nu ska vi strax ta lite kort som förmodligen kommer upp här sen ;) Juste Maximilian ville att jag skulle skirva att han är tuffast i världen men det gick ju inte för det e ju jag men han ville då att jag skulle skriva att han e näst tuffast men jag vetju inte riktigt om killen e det för jag känner inte honom så väl så jag säger att David e näst tuffast te Maxi har bevisat motsatsen ;)

Hörs sen, bye !


Fan också!

Halloj !

Har inte gjort så mkt bara städat,ätit o så. Ikväll skulle David sova över men blev inte så för han fick int av sin mamma varför säger jag inte. Men som tur är kommer Jenny sova här, så det blir mycke kort sen eftersom vi har bestämt att ta MYCKET kort, dock så kommer dem inte vara så seriösa ;) Men först ska vi ut med David en stund.

 

Hörs senare.

l o v e


11:47

Cha Cha.

Vaknade första gången runt 06:00 imorse men somnade om sen vaknade jag 09:00 sen somnade jag om o sen vaknade jag igen kl 10:00 typ o då hade jag fetaste huvudvärken. Men det är för den där svininfluensa vaccinet jag fick , man får ju bivärkningar. Jag gick i alla fall upp o kollade på teve. Sen åt jag frukost o frukosten blev två mandariner o ett päron. Sen kollade jag lite mer på teve o sen åt jag lunch, pizza rester !

Idag vet jag inte vad jag ska göra på dagen men kvällen kommer nog bli rolig .

Hörs sen , pussbye!


Bilder från förrgår

Här kommer lite bilder från kvällen med David,Mp,Jonas,Elin o sis.



That's my boys ;)

Glömde jag att säga att de är smyghomos? x)

The last picture på alla mina pojkar o flickor  !


King of Pop

Blir grymt glad av låten, dråågar den just nu!


Har Emmelie Hårförlängning?

Folk undrar om jag har hårfärlängning eftersom jag har långt hår på vissa bilder o kort på andra. Nej jag har inte hårförlängning utan det är Elins hårförlängning jag lånar lite då och då för det är samma färg som mitt hår och tycker om att ta bilder med det ;) Dock så ska jag köpa egen hårförlängning snart men då måste jag färga håret svart eller aa måste o måste men jag vill men enligt mamma så får jag inte men det får vi väll se sen ;)

Now you know !


18:27

Hej Hej!

Har nästan precis kommit hem från Verona ! Jag,Sis,Mami o mamis kompis Tessan gick dit o åt pizza te middag. Fan jag åt 2 bitar sen var jag propp mätt ! Sen stack vi hem o nu sitter jag här o har skit ont i armen för sprutan jag fick tidigare ;/. Får se om det blir at gå ut ikv eller inte.

Hoppas Elin slutar lata sig snart så jag kan få bilderna o lägga upp dem här !

Pussbye!




Förbättra min blogg?



Svara annars skiter jag i att blogga ;)


14:46

Cha Cha, sorry för dålig uppdatering men har vart upptagen.

Igår dag/kväll : Först tog jag o Elin bussen från henne te Centrum o sen gick vi från centrum hem te mej eftersom hon skulle sova över. När vi kom hem te mejj så gick jag direkt o duschade sen så sminkade jag mig o klädde på mej o sånt, sen åt vi middag. Efter middagen gick jag o Elin ut med hunden. Sen hämtade vi sis hemma o sen gick vi o mötte David vid Okq8. Sen stack vi te Ip o hämtade Mp o JOnas sen centrum o sen hem te David ttyp. Kollade på en as läskig film :o ! Sen gjorde vi massor under kvällen men orkar inte säga, men det var en grymt rolig kväll!

Idag : Först vaknade jag runt 10 eller något. Gick upp åt frukost & klädde på mig o så sen stack jag o sis o elin o hämtade upp mormor för hon skulle följa med mig o sis närvi skulle gå o få vaccin mot svininfluensan ! Så vi gick te centrum o sa hejdå te elin o sen gick vi in te doktorn. Tog sprutan i armen o det kändes knappt som tur är! Det dåliga e att man kommer få bivärkningar om någon/några dagar.. Man kan få : Huvudvärk, Illa mående, Smärta där man tog sprutan, klåda, blåmärke, feber o massor mer . Aja..

Bilder från igår kommer väll när lataste Elin pallar skicka dem -.-

Pusshej!


Biilder

Bilder från förrgår



 









 








Försökte få med alla på kort men nejnej för nea o mimmi var för långt bak -.-'













Haha aa söta mimmi sov , gulluuunge!


godnAtt

´Hej Hej !

Imorse vaknade vi alla runt 10 något tror jag? Så då gick jag o Elin ut med hundarna o när vi kom in så gick vi o åt frukost o sen så kollade vi på filmen ''Barbie'' hahaha alla var helt inne i filmen ! Sen så stack Mimmi o Nea hem o jag o Elin satt här hos henne o satt vid datorn. Sen ville Mimmi att vi skulle komma hem te henne för hon var själv hemma så vi gick dit och åt pepparkaka & Donuts o kollade på Barnhemmet igen! Alltid lika läskig ! Sen stack vi o lämnade tillbaka filmen på gotthuset. Sen gick jag o Elin hem te henne igen o Mimmi till sig. Sen gick jag o Elin o köppte Chips & läsk på konsum. Sen övertalade vi David att komma hit till sunnersta så vi var med han i runt 1/2 timmar? Sen stack han hem o jag o Elin har bara suttit vid datorn sen dess .

Imorrn kanske Elin kommer sova hos mig, nice huh?!

Men nu ska vi sova för Elin gmn har fetaste huve värken !

Aja pusshej!


13:55

Cha Cha ! Var en grymt mysig dag/kväll/natt igår !

Gårdagen :

Först gick jag o mötte Elin för jag pallade inte ta bussen o påvägen till henne så mötte jag Nora och Salli. Salli hade linser såg skiit lläski ut fan , men det var fint . Sen gick jag vidare o mötte Elin. Sen närvi kommit hem te Elin så fixade Elin sig lite o sen kom Mimmi och Nea. Sen stack vi till konsum o köppte cheez balls och schweppes med Red Berry smak. Sen gick vi hem te Elin igen o satt vid datorn o tog lite kort o så, sen gick vi te Konsum igen o köppte något mer o sen var vi ute en kort stund sen gick vi hem te Elin igen o då bestämde vi oss för att inte gå ut nått mer o det gick jju bra? Typ 20 min senare stack vi till gotthuset och hyrde filmen ''Barnhemmet'' Haha fastänn jag sett den förrut så var jag skit rädd o Mimmi typ kramade ihjäl mitt ben, haha ! Iaf sen så satt vi vid datorn o kolla på teve o Nea ttyp somna hela tin o sen bestämde Jag,mimmi o Elin att vi skulle va vakna hela natten o det gick jju sisådär efter ttyp tio min så somnade elin o mimmi -.-' Haha så jag satt uppe o tog kort o kolla bdb o grejjer... Sen runt 03:00 ngt så fixade vi madrasserna o så sen så la vi oss !

Men det var en chill dag !

Bilder kommer sen för dt e något fel på ladda upp grejen nu eller något... 


19:57

Hej Hej !

Har preci kommit hem te Elin igen.

Jag,Elin,Mimmi o Nea gick till coop för att köpa en grej o då stod Dado där , länge sen jag såg han ! Iaf hälsade på han medans Elin o Mimmi köppte ngt  sen stack vi hem te Elin igen o påvägen te henne så ringde någon tjej som sa att hon går i kunskap (?) hahah Nea dampa men sen la hon på .. När vi kom in te Elin igen så ringde hon igen . Haha Nea dampa igen o jag vet inte vad tjejen sa men hon har nog inget liv haha o hon la på igen.. Gud så störande med sånna som henne som inte har något tillräckligt spännande liv så hon ringer mig? Haha patetiskt...

Aja nu gick Mimmi o Nea för att äta hos Mimmi men snart kommr det igen .

Har haft kul hittills så blir nog en najjs kväll ! Kommer bilder sen btw

16:09

Hellu nu har jag kimmoit te sunnersta o Mimmi o Nea ska tydligen också sova här :D!

De sitter o gosar med hundarna '' Dunder & Inez som e Elins och Iris som e Mimmis'' värsta hunddagiset fan !

Aja men bloggar mer ikv, bye!

Mot sunnersta yeah!

Nu har Elin åkt o hon e ttyp vid mig nu så jag ska väll packa och fixa lite så drar jag till bussen sen !

l o v e

13:51

Hej Hej!!

Vaknade runt nio imorse tror jag.

Har fixat mig lite o så o nu väntar jag på att Elin ska åka hem te hennes mamma i sunnersta så jag kan komma ! Tror vi kommer va med Mimmi och Nea sötisarna !

Men vi hörs sen right?


23:43

Nu säger jag God natt i förväg .

Tänker lägga mig i soffan o messa med sött folk!

Sleep tight bitches!



Söder - Du snurrar min värld

Elin skit ungen skickade en låt te mej som jag blev k ä r   i !


I'm hoome

Kvällen :

Spenderades med Jonas & David o sis.

Först mötte David upp mig o sis sen gick vi o mötte upp Jonas sen gjorde vi massor under kvällen men jag tänker inte säga något because i don't orkar ;) Men det var en kul kväll med mina favvo killar !

Längtar tills imorrn då jag ska hem te Elin o sova där, har längtat efter den skit ungen som fan !

Men nu ska jag drååga musik!

Pussbye!

Dagens låt Toppen, Estet & Hubler

Hell Yeah !

mitt ljud funkar igen !

Här fårni dagens / kvällens låt , är helt besatt av den. Lyssna på hela tror inte ni hört den förrut faktist !

Toppen, Estet & Hubler - Vi vet hur det känns




Yääz

Wei Wei!

Blir förmodligen att sova hos bästavän imorrn !
Får bara hitta ett sätt att smöra för mamma så jag får
;)

TACK ELIN fördu räddar mitt lov !


Elin bitch on the pic ♥

12:24

Cha Cha !

Vaknade runt 11 imorse.

Vet inte om det blir av att träffa Jessika idag värkar som att hon har annat hon måste göra så det får väll bli någon annan dag eller så kanske hon hinner senare, hoppas det !
Annars får man väll tvinga ut David eller Jonas eller båda eller något , haha.

Snart borde jag nog sminka och klä på mig .

Pusshej!


Nu blire godnatt för mig !

Hörs imorrn , en ny dag o förhoppnings vis så e jag på ett bättre humör!

Pusshej ♥


23:50

Chaa !

Var ute med Jonas och david en stund tidigare ikv.
Inte så mycket att berätta förrutom att jag äälskar min söta blodsbror Jonas!
Saknar Mp bror skit mycket, måste ses snart?


aja hoppas resten av lovet blir roligare !

Ska iaf träffa söta Jessika imorrn o jag hoppas Elin kommer hem så jag kan våldgästa o sova hos henne !

Såhär ser man ut nu da, mjukis brallorna och t-shirt på och bollen i håret! 


TRÅKIGT

Asså seriöst, man får inte ha såhär tråkigt, på en helg ?!

Får väll fråga David eller Jonas eller någon om dem vill ut men det blir nog senare isf -.-

Messa om ni vill hitta på något!


13:51

Halloj!

SItter här ny duschad o tänker på vad jag ska hitta på idag..
Försöker oxå se om det e någon som säljer en kamera mob billigt?
Jag har jju en gammal nokia som är som en tegelsten för jag tappade min förra i vattnet i dalarna. Asså den funkar men det finns ingen display lixom ...


Men jag borde väll ta o frågá om någon vill hitta på något idag så jag vet om jag ska sminka mig eller inte, haha !

Pusshej!


Byye

Nu ska jag frösöka gå bort från datan o kolla lite på teve o sms:a med söta personer!

Men ni får sova så sött !

Hörs imorrn Go'Natt i förväg!

<3

I miss you ♥

Msn kul!

Ahahha sitter o chattar lite o Elin säger : Jag har hicka, skräm mig !
Jag tar upp mobilen o ringer o säger : BU! sen snackar lite o sen Elin på msn : Min hicka gick över :O


Haha jag äger!

Och nu skrämmer Mp mig också , haha alltid lika kul med msn ;)

Ny design igen ;)

Cha !

Ni har förmodligen sett att jag har gjort ny design nu.
Är väldigt nöjd för den är inte barnslig o för rosa som alla andra bloggar utan den e helt enkelt lite ''mognare'' o snyggare ! Så ni får väll nöjja er med den eller så kan ni sluta läsa min blogg men det e jju omöjligt ;)

K i s s e s

Help

Ska göra en ny design (igen) men har inte en endaste aning om hur den ska se ut så ni får hjälpa mig. Ska den vara rosa?gul?blå?grön?svart?lila?   rutig?randig?prickig?enfärgad?

Säg exakt hur ni tycker den ska se ut !

16:32

Hej Hej!

Skolan var okej .

Första lektionen var bild och det var ganska tråkigt, sen var det musik och det var jävligt kul för vi hade tävling, läraren spelade låtar o vi skulle skriva artisten som sjöng och vad låten hette. Sen var det Matte och det sög , sen Svenska det sög, sen lunch o sen Engelska och det var rätt så kul för jag fick MVG på provet vi skrev förra veckan! BAra 3 i klassen fick det (y' så det gjorde nog min dag ! Sissta lektionen var fysik och det var verry kul för jag o karen o Elin har sån sjuuk humor !

Aja nu e jag hemma o det händer väll inget spec ikv...

Pusshej!


Hemma!

Chaa !

Hemma nu från bolivia kvällen dåra.

Först innan jag o Elin stack till skolan så skulle vi ju baka haha så vi bakade o lalalla
men sen EFTER vi börjat blanda så frågar Elin : Ska man ha smält smör o choklad bollar?
Jag : NEJ FAN OCKSÅ! Så dör sprack den idén , haha !

Aja sen stack vi till skolan o vi var typ 5 min tidiga (y' ! Iaf efter en stund kom alla
o jag o Elin skulle vara guider under kvällen. Haha gick jju jätte bra vi gick typ med Karen o några
hela tiden o skojja. Sen kom mamma o hon bjöd mig o Elin på någon konstig grej och saft så medans alla andra
''jobbade'' så gick jag o Elin o åt, haha tjockisar !

Sen gick jag o Elin till Karen gubben o några andra så försökte vi komma in på 6:ornas disco, gick väll sisådär x)
Men assu vi hade jju tråkigt (a) Så hade iaf skit kul ända tills en tjej kom o sa att min kompis dissa henne o jag o hon hatar varandra o självklart bara för att jag var med han så ville hon vara med han, annars bryr hon sig inte men just när JAG vill vara med han ja då jävlar ska hon..
Så hon förstörde min kväll TOTALT, tack!

Lite bilder :

1  2  3

1 & 2Hemma hos Elin innan vi gick te skolan     
3. Haha jag krossade socker bitar eftersom jag o Elin inte hade strö socker,
smart jag är assu!

                      
Elin o jag pallade äpplen påväg
till skolan haha fick äpplen i
       huvudet o grejer
när vi skulle ta ner dem x)!


      
       Karen bror o Mathias !                           Karen o Mathias igen !
  Btw tack Karen för du finns,
du är underbar och jag älskar dig
         som en egen bror !

      
Jag och Elin                                            Jag och Elin , Tack fördu finns
Haha var tvungen att ha namnlapp!             i alla mina svåra & bra tider!


Fortfarande blonda (y'

Jag : ah , men ska vi baka nurå?
Elin : aah 
Jag  : vet du hur man gör?
Elin : neeeeej... , vet du?
Jag : neeeej.. 

 
 Hahaha duktigt (y'  !

Nu ska vi baka, om vi får tag på havregryn de vill säga...
Men vi ska iaf baka choklad bollar eftersom vi har Bolivia kväll i vår skola ikv
för vår skola samlar in pengar till bolivia så varje år har Gottsunda skolan en bolivia kväll
med lite olika aktiviteter.

Men nu måste vi få mimmi att skynda för hon hade tydligen havregryn!

Pusshej

Go' Natt

Chaa !

Kom in för ungefär 40 min sen efter att varit ute / hemma hos David med Jonas o David.
Först mötte David o Jonas mej eller aa de försökte skrämma mig men jag såg dem odiskreta ungarna
så aa garvade bara åt dem. Sen stack vi till ett dagis o påvägen dit mötte vi några de kände. Sen var
vi lite vid dagiset o sen hem te David. Hahaha grymt kul hos David! Kittlade David o sen kittladde Jonas
och David mig o vi dryga o titta på The hills m.m. Hahaha grymt kul iaf !

Nu ska jag tvätta sminket o sova !

Pusshej

Ut nu

Nu drar eran favvorit Emmelie ut !

C yah later ;)

Hiss / Diss



Hiss - Min jacka - Den är varm, snygg och man blir inte blöt när det regnar !

Diss - Fysik - Läraren pratar as långsamt, man måste kunna matte o jag SUGER på matte och jag fattar 0 i huvud taget !

18:00

Hej Hej!

Skolan var rätt så okej men rolgast var det väll på idrotten eller något..
Dumma Elin hade jour men ´var med söta Aya som är så gryymt gullig !


Syster är sjuk för jag tror jag smittat henne men jag är iaf frisk nu så jag hoppas att
hon inte smittar mig nu för då stryper jag ungen ! Haha.

ska tvinga ut David sen också..

                 

       Suddiga & Konstiga bilder på                                    Haha omg facelook...
                  dagens klädsel...

Hemma

Hej Hej!

David gick nyss. Först var vi ute gjorde ingt spec ttyp men aa chill var det!
Efter vi vart ute gick vi int te mej ett tag sen skulle han hem så jag lämnade han vid vår port
sen åkte jag upp o nu sitter jag här.



       D a g e n s o u t f i t                    F a c e l o o k
 
Svart kofta - H & M                       Ahahaha tänk vad jag
Brunt linne - Gina tricot                    bjuder på mejj sj x)
Jeansleggins - BikBok



Jag o sis närvi skulle ut te David.



Pusshej!

17:32

Cha !

Skolan var sådär. Bråkade med en patetisk unge som leker oskylldig o vill
att alla ska tycka synd om henne men grejen är att om man snackar skit om allt och alla så får man fan stå för det ! Aja det var väll det enda '' annorlunda '' som hänt i skolan?

Senare blire utgång med David vare sig han vill eller ej för den bananen åker te falun i fem dar efter lovet
trorjag det var, så då får han fan gå ut med mig när jag vill innan han åker ! ;)

Kommer bild på vad jag hade på mig idag senare .

Pusshej!

Ni som undrade

Jag har inte skrivit dagens låt på ett tag men det är för att jag inte
har ljud på min dator eftersom min ''smarta'' mamma har gjort något med ljudet så när jag
har ljud så kommer jag börja med dagens låt igen!


Det där med hiss och diss och sånt gör jag när jag vill och har lusst.



Kvällen

Cha Cha !

Kom in för ungefär en halvtimme sen efter att ha vart ute med David och sis.
Haha rätt så ganska kul faktist. Gick runt och skojja o snacka o så, bara gick lixom.


Imorrn vet jag inte vad jag ska göra förrutom skola o David sen.

Sov gott Emmelie lovers ;) !

Bye

Nu ska jag ut med David och sis snart.

Blir kanske mer bloggning idag vi får se.

Pusshej ! :*

EN repris

Jag kör en repris ;)

Vill du ha garanterat 100 besökare på din blogg?

tryck då här och registrera http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=dduunder

Det är helt gratis!

16:14

Hej Hej!

Idag var det rätt kul, särskilt på so:n.
Hahaha läraren var inte inne i klassrummet så nån satte på radion
på as hög volym o alla sjöng med o vissa dansa haha o en av michael jacksons '' stavning?'' låtar kom upp fyfan vad man blev på bra humör då ! Haha ja.. i love my klass !!

Annars har jag väll inte så mycket att säga?

Pusshej!

Ny design

Ny design.

Vad tycks??

13:22

Chaa!

Vaknade runt 10:00 eller något o gick direkt upp o sminkade mig o tog frukost.
Sen stack jag ut med hunden o sen in o åt lite rester från igår o kolla teve..

Idag trorjag det blir det vanliga, tråka på dagen o träffa David senare mabye?

p u s s


Sov got babes

Nu tänker jag stänga av datorn o ta en macka o oboy !

Men ses imorrn honeys !

Puss och G o d n a t t !


23:15

Hej Hej!

Var hemma medans syster o Jenny var ute lite o sen när de kom hem så stack
jag ut till Jonas och David sen stack vi te Mårten där Davids store bror oxå var.
Fan Mårtens hundar e as söta ! aja vi tittade på någon konstig film , den får väll 5 av 10 stjärnor.
Sen stack David,Jonas,Davids bror o lämnade mig.


Sen dess har jag inte gjort så mycket förrutom att tjockat mig lite med chips och vart
ute med hunden.

L o v e E m m e l i e


17:27

Cha Cha !

Har inte gjort så mycket förrutom att jag har ätit middag o fixat mig !
Syrrans kompis Jenny kom för någon timme sen. Det första de gjorde när
de såg varann var att ''fjortis''fnittra , guud assu?! Haha ska ladda upp bilder på fjortisarna nu :


                              
Syster Linnea '' Fjortis '' Jonsson ;)               Systers kompis Jenny '' Fjortis '' Ahlström ;)

Jaja de kanske blir normala någon dag, annars kommer väll jag bli döv
om jag måste höra deras fjortis fnitter x)

Aja pusshej //


11:24

Hellu!

Vaknade ttyp runt 09:00 imorse, rätt så tidigt fan :o
Har duschat och ätit frukost och snart ska jag nog fixa mig.

Ikväll kommer sis kompis sova över o jag kommer inte palla sitta o lyssna
på deras fjortisfnitter så jag ska va med David tror jag.

Blir mer inlägg sen.

C yah !


23:01

YES YES ÄNTLIGEN åkte Camilla ut från idol ! Hon suger värkligen o aa i don't like her!

Aja nu ska jag dra mig från datorn o kolla lite på teve o så..
Men vi hörs imorrn babes !

Puss !



Suddig menmen ...

Hemma igen

Cha !

Nu har jag kommit hem igen !

Först stack jag te okq8 där Mimmi,Elin och Mimmis mamma plockade upp mig med
bilen, sen gav vi oss te norby där Mimmi hämtade sin laddare. Sen gick vi te affären o köpte
någon dricka '' Kommer inte ihåg varen heter '' sen gick vi lite bara . Det var riktigt najs
faktist men jag pallar inte säga så detaljerat. Men en chill kväll med söta tjejer !


Pusshej


Byye

Oj Oj Oj !

Nu har jag brottom te Okq8 för att möta upp Mimmi & Elin sötisar!
Men bloggar senare kanske annars blire mer inlägg imorrn.


Pusshej!



Mimmi o jag på bild !

14:55

Hola!

Idag var skolan sådär dda.
Men det var fan sorgligt på biologin !
Det var sista lektionen och prov, jag faila men huvudsaken är
att det var SISTA BIOLOGI LEKTIONEN?! vet ni hur emo jag e nu?
Aja kommer har biologi igen innan jul iaf så får väll stå ut..

Hahaha aja ikv blire nog att va med sötnosarna Elin och Mimmi !

Pusshej!

boooring

Cha Cha !

Var med sis o några andra o fifan vad tråkigt..
Ärligt skit tråkigt.


Så kvällen hittills har vart ganska fail men ska ut med hunden snart med sis o
eftersom hon har en grymt skön humor så kanske hon kan få mig på ett bättre humör eftersom
jag är rätt så irriterad och sur nu!

Ibland ere bra med syskon...

Pusshej!

16:06

Cha Cha!

Skolan var grymt rolig, förrutom spanskan och matten dåra.
Hahah på engelskan gjorde nån i klassen nåågot vääldigt dumt men det såg så jävla
roligt ut när läraren halka ! Hahaha !
Biologin var faen bäst ! Garvade ihjäl mej !


Så har min dag vart hittills x)

Bloggar mer sen, pusshej

Orginalet av''Therese''låten

TACK ELIN MIN ÄNGEL !

Kommer ni ihåg den där '' Therese låten'' som de hade tagit bort ?!
Elin hittade orginalet!! Fyfan vad bra jag blev fan emo när de tog bort låten !
Men grejjen är att de som hade låten förrut hade bytt bilder o så för låten handlade egentligen
om någon annan , hehe men låten är fortfarande bäst. Spelar ingen roll vem den handlar om.


16:43

Cha Cha!

Idag var väl skolan sådär .
Jag blev jävligt irriterad på lunch rasten men säger inte vaf.
Idrotten var rätt så kul och dansen var väll roligaste lektionen på hela dagen.

Idag blir nog en softa hemma dag tror jag.

Pusshej /


Otroligt fint assu ' Naaat '

Några bra låtar

Lite bra låtar

 



Refrengen är bäst !


Hon som sjunger den här suger men orginalet äger men den som gjorde den tog bort den så det är bara den här låten kvar. Den handlar om Therese som blev mördad.








 Ja ni kanske märker att jag älskar emo låtar? Hahahaha sorry it's true ;/
Men jag tycker om annan musik också !

Dagens låt

Grymt fin !


17:29

Cha Cha!

Idag var skolan fenemej grymt as kul!
Roligast vare väll på biologin , hahahaha Karen och hanns daggmask !
Min humor assu.. i know you loove it!


Aja efter skolan har jag inte gjort något får se vad som händer ikv..

Pusshej


Kul Kul

Hahhaa vad kul man kan ha med äpplen !


Hemma

HejHej!

Idag var inte jag i skolan för vi skulle ha frilufts dag idag o man skulle ha matsäck o
det hade jag o mami glömt bort så det blev ingen skola !
Gryyymt skönt att jag slapp gå te skolan idag för jag hade värkligen ingen lust att orientera.


Idag / ikväll ska jag tvinga ut någon rolig unge.

Pusshej


2 månader <3

Aoow tänk att det redan gått 2 hela månader sen vi blev ihop?!
Kommer du ihåg första gången vi träffades? Haha du tyckte jag var keff.
Vem kunde ana att det skulle bli du och jag sen?
Sen den dagen vi blev ihop så har jag vart lyckligast i världen!
Varje gång jag är med dig så ler jag fan hela tiden.
Du kan fanemej vara omogen men det e så sött och jag garvar bara ännu mer då!
Du vet att vad jag än säger så älskar jag dig nu & föralltid .

You're my number one
 You're my
 everything  ♥


19:50

Cha!

Kom in för någon timme sen efter att ha varit med Jessika,Sara,Andrea o sis.
Vi gick runt o skojja o prata o så bus ringde vi x) Vi gjorde iaf massor o det var grymt kul
att träffa dem ! Älskar er !

Sen jag kom hem så har jag ätit middag o gått ut med hunden m.m.


Gaaah imorrn ere friluftsdag -.- Palla?! Guuuud o vi ska ha orientering också
och hur fan kommer det gå när jag o Elin * DE BLONDASTE TJEJERNA I SKOLAN* är i ett lag?!
Vi kommer hamna i danmark eller något ! x)

Haha aja pusshej!

Bye

Nu ska jag ut med David o sis o sen runt 15:15 så drar jag till
flöjten o möter Jessika,Andrea och Sara! Söta tjejer det där...


Men ses senare !

pusshej


Svara fifasen



Svara nu !

Dagens låt

Emmelie ♥ Pitbull


Hola

Hej Hej!

Vaknade runt tio imorse.
Har inte gjort så mycket bara drygat lite med David o sis
x)

Får se vad jag hittar på idag.

Pusshej


Guuu assu vikken kväll/natt

HAHAHHAHAHA sköönast fan !

Men ni får inte veeta lalallalalalala!!!

00:14

Cha Cha !

Var ute med David o sis o hade kul o gick runt o flumma o blabla men iaf
så ´gick vi in till mejj runt 22:00 o nu har vi vart här ett tag o vi har brottats och ehm massor!
O ingen e hemma förrutom jag,David o sis, fett med najjs!

Aja pusshej!


IDol igår

Tittade ni på idol igår?
Ni vet hon Karolina som åkte ut?
Hon sööög värkligen ! Pop kan hon inte sjunga i alla fall...
Hon kan nog sjunga mer sån här lugn  musik...


Vad tyckte ni ?

Karolina blev först att lämna Idol 2009!


18:42

Okej det blir tydligen utgång med David soon!
Vi kommer förmodligen luffa runt och så ;)

Fan jag har ångest! om 2 dagar är det Måndag ...
Då börjar den jobbiga skolan igen , gaah hata skolan!
Alla dessa tidiga mornar och jobbiga omogna personer i skolan
o alla stränga lärare o 1000 läxor varje dag.. Finns inget värre !
Fast kompisarna gör det jju lite roligt ;)

Aja .. Tycker ni om skolan?

Kram //


:)

Blir alltid lika peppad att blogga närman får sånna söta kommentarer !


Dagens låt

En rätt så gammal favorit :)


Systers blogg

Besök gärna min systers blogg !!


http://tinke.blogg.se

Jag har gjort designen (a)


Hemma

Cha Cha !

Nu kom jag hem för någon timme typ...

Var ju hos David med roligt ffolk :)
Haha fifan vad de drygade o höll på men kul var det !

När jag kom hem så åt jag middag o sen choklad pudding med glass ! *Mums*


Ikväll så måååste jag gå ut ! Tvingar ut någon då ;)

Pusshej


13:18

Hellue!

Vaknade ganska sent och efter någon timme stack jag o sis te David och Mp och Rasmus var oxå där

Nu sitter Mp och jag venne vad o Rasmus o David gör något oxå o sis
sitter i soffan o gör ngt -.-


Aja pusshej

Hos David

Hellue!

Nu har jag,David,Wille,Mp,Rasmus och sis vart ute och haft kul :D

För någon halv timme / timme sen så gick vi inn till David och vi har snackat om andar
o grejer men jag o sis sket på oss så vi började snacka om andra grejjer x)


Aja kul har man iaf !

Nu ska jag vara mer socila.

Pusshej

Ut snart

Hola!

Haha har vart i centrum nu och köpt lite caandy !
Aja ska tjocka mig lite med godiset nu o sen ska jag ut med David,Rasmus,Mp (tror jag det var) och sis.


Pusshej


Mot centrum!

Nu drar jag till centrum med mami o sis för
att köpa något.


Nås på luren om någon vill något !

Pusshej


Gårdagens inköp


T-shirt - Gina tricot - 99:-


Kofta - New Yorker - 199:-


Blev ingen bra bild på koftan menmen
;)

 

 


Dagens låt

Me liiike


Tråk

Cha Cha.

HAr inte så mycket att berätta om dagen eftersom man va sjuk idag igen -.-
Aja men jag vaknade runt 09:00 o gick upp o kolla på teve sen senare
åt jag lunch och aa som jag sa så har jag inget spec att berätta ;o



Detta var lunchen da x)

I helgen har jag inga planer så om du vill hitta på något så messa / ring ;)

Tillfällig design

Som ni ser så är min design helt cepe men
headern e bara tillfällig. Jag kommer göra en ny header
o design när jag tar in lite nya bilder.

Puss

ONt som fan

CHa Cha!

Idag hade jag välrdens huvudvärk och hals ont när jag vaknade så jag sket i skolan.

Sen åkte jag o sis te stan för vi skulle köpa en tjock tröja ivar så vi mötte upp mamma.
Jag köpte en grå luvtröja från New Yorker och en grå T-shirt med ett tryck på en mun och en text
under där det står '' Do you dare? '' Skit snygg.


Aja nu har jag kommit hem igen och funderar över på att gå ut ikväll fast en man mår skit?

Får väl se.

Kommer lite bilder sen nån gång också.

Pusshej!

Mer besökare på din blogg?

Vill du ha garanterat 100 besökare på din blogg?

tryck då här och registrera http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=dduunder

Det är helt gratis!

18:08

Var ute för 30-50 min sen med David och Rasmus. Alltid lika dryga!
Men söta erom alltid ! Så det blir snart att gå ut med hunden för mig och sen
mat och sen dusch och kanske utgång om jag har tid & pallar !


Puss

Nicole Richie påkörd?

Det sägs tydligen att Nicole Richie blivit påkörd av en Paparazzi o blev
direkt körd till sjukhuset. Det e allt jag hört och sett på olika sidor, vet inga
detaljer men stackars Nicole som nu e mamma och allt...
Har ni hört något? Kommentera gärna vad isåfall !



Ny låt

Här är en ny låt med Jordin Sparks.
Tycker den är helt okej, vad tycker ni?


Dagens Hiss/Diss



Dagens Hiss : Uggskor - Bekväma, varma o perfekta att ha på hösten !


Dagens Diss : Kissie  - Ful jobbig och irriterande !

15:45

Chaa.

Första lektionen va klf , tråkigt. Sen matte , ennu tråkigare. Sen lunch och
sen vare spanska o gaah HATAR spanska ! Aja sen hade vi idrott o det var väll sisådär kul
och sen Dans.

Idag vetjag inte avdjag ska göra. Fårväll tvinga ut någon !

Pusshej


Långt inlägg ;)

Cha Cha !

Sorry jag har sugit på att uppdatera idag men jag har helt enkelt vart upptagen med mitt liv!

Aja först närjag kom till skolan så hade hela skolan förrutom 6:orna Nutidsorientering. Haha jag kunde
ttyp bara svaret på 5 frågor`?  menmen...

Efter det så hade vi So tror jag och det var väll sådär kul. Sen hade vi svenska och det var också sådär.
Sen lunch och på lunch rasten sprang alla fram o kramade mejj o jag fattade inte varför (?) men då sa någon att
det var internationella kram dagen ? Hahaha det var därför jag fick så många kramar ;) Aja sen hade vi Biologi tror jag och grejen var att den läraren som vi brukar ha är jju min o Elins favvorit o han skulle va borta så vi hade en annan o vi var helt deppade för vi trode det skulle va en sträng jävel men den läraren var fan bättre en den vanliga ! Folk sprang runt, skrek , lyssna på musik, prata i tel o allt o han sa inte ett skit? Fan han e min idol! x)

Aja sen hade vi eget arbete o sen Klf och sen slutade vi. Efter skolan gick jag hem o lämnade väskan o sen direkt ut med David, Rasmus och Sis söta prickar det där! Först gick vi runt o chillade lite och sen var vi på ttyp
en fotbolls plan o då kom det små ungar som var skit gulliga men de var skit kaxiga så de började kaxa sig men jag pallade inte bry mej så jag gick där ifrån men ''mogna'' som David,Sis och Rasmus e så tjaffsa de tebax -.-
Guuuuuud vad dryygt! Aja sen efter 100 år så slutade dem o vi gick runt lite. Sen kom jag in o nu har jag ätit & ska snart ut igen
.

Hoppas ni orkar läsa ;)

Pusshej!


Haha

Hahahahaha assåå guud det e så kul när små
wannabees o ffolk tror dem vet hur man e eller något x)
Så sött.. eller inte
;)

Aja senare blire utgång med Jonas och David mina små gays ;D
Haha pusshej!

Guud skaffa ett liv babes ;)

Haha först o främst måste jag bara säga en sak till en viss person som
säger wannabee o att jag skämmer ut mej blabla.. Haha du känner mig inte gumman
du har aldrig träffat mig, du vet ingenting om mig så varför snacka du då?
Jag e inte wannabee dig eller fjortis eller någon i huvudtaget, allt jag är e tyvär mig själv ;)

Så om du har så tråkigt o ointressant liv så du måste gå runt och snacka skit
och försöka trycka ner andra människor så tycker jag otroligt synd om dig.

Aja o till folk som kallar mig fjortis m.m. hela tin tycker jag bara e patetiska, haha om ni
har så mycket emot mig, sluta läsa min blogg?! Guud assu x)

Btw så bryr jag mig inte om vad som e ute eller inne jag gör / har på mig det jag vill & gillar .

Haha aja ville bara få det sagt,

Pusshej!

18:47

Cha Cha !

Skolan var okej idag, den sista lektionen var väll roligast !

Efter skolan gick jag hem o så efter ett tag kom Mormor och Moster som skulle
äta middag här. Det blev tacos fifan vad gott ! Aja sen var de här ett tag o nyss stack dem...

Senare vetjag inte vad som händer men om någon vill ses eller något så ring min mob!

Pusshej


19:34

Nu drar jag fan ut o har kul
istället för att sitta här o ruttna med familj...


Pusshej ;)

18:20

HejHej!

Nu e jag hemma , eller aa har vart hemma en stund nu.
Assu busschauffören för helt cepe -.- Titta först närjag skulle betala så gav jag honom
en hundring, han ba , haru inget mindre? jag ba, eh nej? Han ba aa men då fårdu mycket växel.
Jag ba okej?Så tog de 1000 år för han att få upp alla pengar men till sist närjag hade fått mina pengar o
bussbiljett så satte jag mig o efter en hållplats så sa han åt mejj att gå fram o han ba ; jag gav dig för mycket pengar, jag ba okej? han ba aa o så räknade han upp o blabla o guud vilken cepe han va assu -.- Aja
sen jag kom hem så harjag, duschat och ätit middag!


Runt 19:00 blire utgpng med Baby o sis !

Pusshej

13:16

Hejsan.

Idag vaknade jag o Elin runt 11 men det är inte så konstigt eftersom vi
somnade runt 4-5 eller något... Men iaf idag har jag inga planer
förrutom att hjälpa mamma med tvätten,duscha o förmodligen så måste
jag hjälpa till med hunden ... Men jag tror jag ska försöka få David
att gå ut o luffa med mig sen runt 19:00 / 20:00
;)

Men nu borde jag snart sticka till bussen så jag kommer hem idag!

Pusshej


02:15

Chaa, nu har jag ny design som ni ser ;)

Vad tycks? Jag äälskaren o det tog fan 10000 år att bli klar -.-
ska ändra rubriks färger o grejjer o sånt närjag orkar någon gång men nu
borde jag och Elin sova !

Puss godnatt ♥


00:18

Cha!

Dagen : Efter vi hade vaknat o fixat oss o lite så stack vi till IKEA
o handla en ny säng till Elin o hennes mamma köpte lite andra grejjer också.
Sen  kom vi hem o monterade ihop sängen o haha närjag o Elin skulle ställa ner ''resterna''
av sängen så klämde vi oss, garva ihjäl oss o det lät som att vi ttyp dödade varann eller något men aa
;)

Efter vi städat o fixat Elins rum så skulle vi äta middag o maten var grymt god!

Aja efter vi ätit stack vi hem till Nea o Mimmi var oxå där, det var i stort sätt as tråkigt
så vi stack ut men det gjorde det inte roligare så jag o Elin pallade inte så vi stack hem te Elin
igen o nu drogar vi musik, kollar bdb o bloggar ofc
;)

kommer kanske bilder från ikv imorrn omjag pallar !

Pusshej


12:04

HejHej!

Vaknade runt halv 11 o sen dess så har jag o Elin inte gjort ett skit!
Bara suttit vid datorn o kollat bdb o bloggar o lyssnat på musik x)

Idag vet vi inte vad vi ska göra förutom att va med Mimmi när hon kommer
hem från stan , så om ni har lust att träffas så ere bara att ringa till mej eller Elin!

Nu ska vi ut med Inez men vi ses !


Ännu en lyckad kväll

HejHej nu har vi kommit in för typ 20 min sen ungefär.

Kvällen:

Först efter att jag o Elin hade ätit pizza så stack vi o mötte Mimmi för hon skulle ut med
hunden så fi följde med. Sen gick vi in till henne o slappa lite o sen stack vi ut o då kom David,Elia o Jonas
:D
Vi stack till sunnersta skolan och hmm... Flumma,tog kort,luffa skojja o mycke mycke mer
men palla skriva allt för aa det skulle ta lååång tid!
Aja sen närvi lämnta David,Elia o Jonas så stack jag o Elin o Mimmi hem till Mimmi o spela teve spel!
perfekt slut på kvällen!


tack för ännu en lyckad kväll med de bästa !

Bilder


Vår underbara pizza !


Den bääästa ! efter mej da x) eller aa samma plats ;)<3


haha jag o big sis, misslyckad bild men älskarej Mikaela Lewander!


Puss bild på mejj o elin, kanske inte så lyckad men en puss e alltid en puss!


Jätte snyggt assu! '' ironi ''


Fifan vad vi e coola...


Gryymt fin bild, älskarej!


Ja , jag var trött o Mimmi ville sitta så.. här harni resultatet!


Ja, jag o mina bebisar !!


Bara mina, ingen annans!


Längst till vänster e min baby, i mitten bror Elia o aa höger jag ;)


Haha jag o alla mina bebisar förrutom Elin som tog kortet o Jonas som jag venne vad..

Tack för ni finns Babes!


Hos elin

HejHej!

Skolan var rätt så kul o särskilt biologin o det e ba för vi har vääärldens
bästa lärare som tål skämt o skämtar tillbax o blir aldrig arg typ, o det e THOMAS!!!
Haha

Efter skolan så stack jag med Elun hem för jag ska sova här i helgen har ni glömt det eller?


Vi åt pizza till middag med Pepsi! Haha muums men blev mätta rätt snabbt :O

Senare ska vi ut med Mimmimjauu  oxå !

Pusshej.

20:29

Nu taggar jag från datorn !

Pussbye!


Dagens låt

Jag är ett stort fan av Sofijah, hon gör grymt bra låtar.


20:08

Nu mår jag lite bättre, fortfarande irriterad o lite småsur men rensade luften
mellan mig o en bardomsvän nyss o det känns grymt skönt för jag vill faktist
inte tjaffsa med henne men om man känt varann så länge som vi gjort så blir det
faktist så ibland , o man måste ha en paus ibland men nu e det bra mellan oss o det e nice
;)






Men guuud som vi har sett ut genom åren?! men nu e vi riktiga snyggingar ;)
Men kommer ihåg varenda dag på bilderna, men erkänn sommaren 08 varfan rent utav grym!

16:58

HejHej!

Idag var skolan i början rätt så nice men i slutet eller i mitten
så blev jag rätt så irriterad o tröttmen jag orkar inte säga varför, o det
har inget med någon i skolan att göra bara så de vet att de inte e dem ifall att de läser min blogg.


Efter skolan stack jag hem o har inga planer för idag, tror jag ska sitta hemma o ruttna för
jag har inge lust att göra något alls just nu.

Pusshej