21:27

Så nu har jag fått tillräckligt med kommentarer ;)

Har inte gjort så mycket idag iaf. Fick skjuts hem av Elins mamma. Har precis duschat och sitter o chattar med lite roligt folk .

l o v e


I wanna be a rockstar

Nu ska jag köra Elin style !
Tänker inte blogga mer förns jag har fått minst 7 kommentarer , good luck!


Myyycke bildeeer

Nu sitter jag hos Elin o vi sitter halvdöda framför datorn o pumpar musik! Har inte gjort så mycket ikväll. Vi har tagit 10000 kort,vart ute med hundarna och annat. Nu tänkte jag ladda upp massa bilder, och flera egopics on moi ;)










Jävla skylt tog åt sig all uppmärksamhet !


Nejnej, Elins clips syns inte alls, hosthost


Jag känner mej så vacker...



Laddar upp mer bilder tomorrow bitches !


11:40

Nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel faktist... Känner mej lite chockad över de... men deras låt Automatic är ganska bra faktist. Aja ska snart fixa mej sen drar jag till mormor o äter och efter det så drar jag ner till stan och möter Elin för jag ska sova hos sötan ikväll !

l o v e


00:00

Tjena !

Idag var skolan ganska kul . Missade de första timmarna men en av timmarna hade jag faktist utväcklingssamtal ! Det gick faen bra ! Sen hände det väl mssa kul, och på biologin var det as kul !´Efter skolan var jag typ bara hemma o tog det lugnt sen runt 7 tror jag så stack jag ut till David oh Mårten. Vi gick till en pizzeria för de skulle äta och dem som  e så tuffa vågade inte ens betälla deras mat själva, hahahaha fyfan vad tuffa dem e ;) Aja sen gjorde vi väll inte så jätte mycket men när jag skulle hem ASGARVADE jag. Orkar inte ta upp varför men har fortfarande ont i kinderna för jag garva så mycket.

Ska fixa min design imorrn om inte mimmi söt gör det !♥

l o v e


mimmi<33333333

MIIIIMMMIIIIII.

Headern var fin förrutom färgerna :O det är för emo färgeeer !
Men du kan göra en liknande men bara en bakgrunds färg och inget mönster, helst rosa !

Älskarej bigsis ' puss<3

/ mimmi<3

hej emmelie! Om du inte gillar designen som jag hållt på me nu så förstår jag dig... hahah, men jag ska fixa en ny men fick ba flipp HAHAH och var tvungen o göra ngt (A) hehehheh! jaja, jag fixar din design såfort jag kan , love you <333333333333333 /mmiimmmii

Design = fucktup

Hann någon se designen mimmi gjorde åt mig igår? visst var den söt o fin ? Men jag ville inte riktigt ha det så för det är lissom inte jag så nu får min blogg se cepe ut som den gör nu tills Mimmi gjort en ny !

puss

Schh hemlis


Jag älskar gammla låtar. Då menar jag inte sånna här gammla rapplåtar o skit
utan jag menar sån här sjung musik, gammal om man säger så haha ! Här får
ni två stycken att lyssna på !


17:49

Inget att berätta från skolan idag förrutom att idrotten var kul, intressant va ! haha nu har jag ju uppdaterat så inga sura miner nu va ;)




Min och Neas låt !

Tar lite tid för den att riktigt börja menmen.


19:52

Inget speciellt roligt på någon lektion idag men fick håltimme på biologin, så hade typ 2 timmar rast och dem 2 timmarna spenderades med Elin,Mimmi och Nea ! Jag tog Mimmis jacka och Elin tog Neas så vi var mini Mimmi o mini Nea ;) Och jag och Nea har skaffat en låt som är ''vår'' låt hihi ! Efter skolan stack jag,sis och ammi ner på stan o handlade lite .

Inköpen :


Blå tröja - New Yorker


Ljus Beiga uggs - Din sko


Mot skolan

Ska ta och borsta tänderna o gå mot skolan nu, ses senare !


Bara för att jag älskar er ♥


18:23

Orkar inte berättaallt om skoldagen men kan berätta lite om den sista lektionen. Jag har förmodligen inte berättat att det brukar komma ett basket lag till vår skola som jobbar för Schysst framtid, eller vad man ska säga att dem gör. Men Idag skulle i alla fall en av dem i laget som heter Haward ''vettefan hur det stavas'' berätta om sitt liv typ och hur han blev intresserad av sport och skit. Det var i alla fall skit kul o killen var fett skön. Någon undrade vilken hans favorit låt va o då sa han , Man in the mirror och då blev jag typ kääär i han fan för det är min favorti låt oxå, men i alla fall så började jag,Camille och sis sjunga på den så alla satt tysta o typ lyssna o Haward ba diggade o började sjunga med sen, hihi . Men aa han snackade massor o så , men det var kul !

Har inget annat att berätta ttyyypp

l o v e


Låten är värd att lyssna på ♥



18:12

Tjenää

Har vart hemma nu ett tag. Elins mami skjutsade mej till centrum så gick jag därifrån hem. Har inte gjort något sen jag kom hem, förrutom grejer som e ointressant.... Tror inte jag ska fråga om någon vill ut ikväll. Ska stta o försöka bli emo för jag tycker om att va emo o tycka synd om mig själv hihihi.

pussen!

12:49

Tjenaa !

Ska väl ta o berätta om igår kväll först ? Jag och Elin skulle åka till stan o träffa folk men så blev det inte o sen skulle David o Rasmus komma till sunnersta men så blev det inte så jag och Elin blev lite småsura sådär o blev inställda på en hemmakväll dåra. Så vi stack till konsum och köpte choklad och läsk o satt inne ett tag o snacka skit. Sen från ingenstans fick jag ett sms av David där det stod att han,Rasmus och Jonas skulle komma till sunnersta. Så vi träffade dem en stund på kvällen , var lite kul sådär.

Idag ska jag förmodligen vara hemma bara o hjälpa mamma med tvätt, kanske tvingar ut någon ikväll om jag har lust.


Älskar dig bästavän <3


Utgång snart

Hellu bitches ;)

Kom till Elin runt tre tror jag. Vi har inte gjort så mycket men vi hade bstämt att vi skulle till stan o träffa lite folk, men det blev bara knas med bussar o skit så David o Rasmus kommer hit till sunnersta snart. Får väl se om det händer något kul .

l o v e


Mot duschen!

God morgon everyone ! Vaknade runt tio imorse pågrund av att min syrra gick upp o jag vaknar alltid då . Gick o la mej runt tre igår . Nu sitter jag o chattar med lilla Elin som vill att jag ska fixa mig nu för jag ska ju sova hos henne idag. Så ska nog dra in i duschen o klä på mig o skit nu. Blir nog mer inlägg ikväll o kanske video blogg om jag orkar ;)

l o v e


00:06

Har vart en chill dag today ! Första lektionen var bild som vi hade dubbel lektion på. Man skullegöra lerfigurer o min o Eins blev smäääxigast ;) Sen hade vi matte som var , ehm jag kommer inte direkt ihåg. Sen var det svenska och jag och Elin satt o kasta sudd på alla o dem fick damp på oss men det var kul mohhahaha! Sen hade vi lunch. Sen engelska som var helt vanlig ? efter skolan stack i alla fall jag, sis o mami till stan o handlade lite.

Inköp


tunika - New Yorker - 35 kr på rea !


Leopard mönstrad tröja - New Yorker - 49 kr, rea !


Mascara - H&M - 99 kr


Leopard mönstrade trosor med text - New Yorker - 45 kr


Foundation - Åhléns - 129 kr

Sämsta bilderna på allt men kanske blir bättre bilder på tröjjorna imorrn för då ska jag ju te elin o kommer förmodligen våldta hennes kamera ;)

l o v e



16:46

Det har vart en ganska okej dag i dag. Idrotten var första lektionen men den blev väldigt kortvarig för oss tjejer för vi går ju på tjejgrupp och därför får vi gå från idrotten 10 min tidigare en killarna för tjejgruppen börjar exakt samtidigt när idrotten slutar. Aja vi i tjejgruppen o alla 8:or skulle kolla på teatern Blodsystrar. Den var jävligt bra. Både rolig och dramatisk. Tycker alla borde gå och kolla på den. Sen var det väl andra lektioner men på biolobign hade vi en vikarie eftersom vår lärare Thomas precis fått barn så... Men jag och Elin som är så duktiga låg med huvudena i bänkarna och låg oh sjöng. Vi sjöng säkert jätte vackert ;) Efter skolan stack jag till idrotten igen för sis o amille skulle ha idrott o ville väll att jag skulle va där. Men när dem slutat körde jag o sis o några lit fotboll. Fan jag älskar fotboll, när jag väl börjar vill jag aldrig sluta .

l o v e


Äntligen

Guuuud nu känner jag mig typ 100 gånger gladare. Trodde aldrig att det skulle bli som det var förr mellan oss fyra. Men jag erkänner att jag har saknat det.


Lilla Alvin kom oxå med på bilden haha

Sorry för dålig uppdatering.

Sådär dag idag...  Alla lektioner sög men idrotten o dansen var helt okej.HAhahahah efter skolan så halkade jag mitt i centrum rakt ner på rumpan på golvet... Och nu har jag ett blåmärke på tummen?! hur fan lyckas jag? Haha.... men efter skolan drog jag och sis till burger inn och åt o sen stack vi ner på stan o handlade. Jag fick med mig foundation hem. Sorry att jag inte bloggade igår men datan blev cepe.

Igår var det ganska tråkig faktist i  skolan. Haha men stackars lilla Lucas råkade ta sönder glaset på en dörr så jag sa att alla kunde låtsas som att ingen visste vem det var som tog sönder det men den konstiga ungen ba nej jag ska erkänna. Det skulle jag aldrig gjort fan ! Aja. Var ute med Jonas på kvällen. Fick lite damp attack en stund haha men sen gick det över. Man blir alltid på lika glatt humör när man är med Jonas.

l o v e


Godmorgon

Godmorgon stalkers !  Vaknade 06:23 imorse och jag gick upp direkt! Lite stolt sådär ;) Men har sminkat och klätt på mig nu. Har på mig en rosa kofta från H&M, ett par mörkblåa mjukisar & ett vitt linne och ett leopard deadem. Borde nog dra mot skolan nu men ses senare bitches !

l o v e

lite rolig bild sådär.


16:54

Goosh tråkig dag ! Första lektionen var teater som jag hatar. Sen var det slöjd som jag och elin satt hela lektionen o tänkte på vad fan vi skulle göra men vi kom inte på något så satt väll o snacka istället? Sen hade vi svenska som var urtråkigt. Sen lunch. Sen var det So där jag och Elin jobbade skit duktigt hihi. Sen var det klf, så fick vi sluta halv 3.

Just nu sitter jag o kollar på någon random film som suger haha.

l o v e


Bild från helgen hos Elin.

Hoppas ni orkar läsa

Shaa . Igår så hade jag ställt in  mej på att sitta hemma o ha skit tråkigt men sen blev det att jag o elin bestämde att jag skulle sova hos henne hos hennes pappa, så jag stack in i duschen , fixade mej o åt sen drog jag till bussen mot stan. Skulle kanske träffat Emilia snabt men det blev inte så ist gick jag och elin direkt till bussen till hennes pappa. Under kvällen så lekte vi med hundar,åt choklad, drack pepsi, satt vid datorn, flummat som fan, tagit kort, snackat gojja, legat o messat med varann fast vi låg i samma säng hahaha. Sen la jag mej i sängen i en skit fin pose som ni ska få se bild på sen när jag får alla bilder av elin , förmodligen om en månad dåra haha . Men hade kul i alla fall.

Imorse åt vi en nyttig frukost :O Jag blev chockad närjag kom in o såg frukosten. Det såg så.... nyttigt ut haha. Ska nog fixa mej snart o runt 3 tar jag bussen hem tror jag. Sen ska nog Emilia komma till gottsunda ikväll tror jag.

l o v e


Dagens låt !


23:55

Kom hem för snart en timme sen.. Först gick jag ut o mötte David,Jonas och Rasmus. Sen gick vi hem till David o kolla på en film som hette Forget Me Not Vissa delar var den okej men annars sög den nästan för det skulle va en skräck film men de ända gångerna jag blev ''rädd'' var när Jonas skrämde mej.

l o v e


17:20

okej alla lektioner da :

Bilden , tråktråktråk

Musiken, tråk oxå

matten, tråk men lite garv

lunch, aa det var lunch ? haha

engelskan, läraren fick damp som vanligt o det var sådär

Biologin, lovely ! garva hel lektionen. Jag och Elin körde även Erika style haha, bara vi o några andra som förstår !

ikväll ska jag till David o kolla på Black water tror jag. Kommer väll förmodligen dö menmen ibland får man offra sig haha.

puss

låång text

okeej venne vart jag ska börja så jag börjar såhär... Idrotten var as jobbig och jag hatar min nya idrotts lärare som e millitär. Sen massa andra tråkia lektioner. Biologin guuud vad bäst. Haha mycket roligt hände men 2 saker. Den ena var att Thomas ''läraren'' sa något o alla satt bara tysta o lyssna. Sen var allt tyst o från ingestans så hör man mej o elin as garva , så alla börjar såklart garva åt oss. Sen så sågjag en kille utanför fönstret osm jag känner så messade jag han att jag såg han o jag och elin var intryckta i fönstret haha. Sen så vände hans ig om o kolla mot fönstret så jag ba : AAAKTAAAAAAAA! O slängde mej på elin så hon nästan ramla. hihi . okej en till grej. Thomas ba kom o kolla vad vi gjorde o vi satt nere med våra huvuden nere i böckerna o jag ba tog upp huvet o gav han onda ögat o elin ba, vad vill du?! OPkej ni kanske inte tycker det e intressant men jag tyckte det var skitkul o det e min blogg & jag som skriver vad jag vill ;)

l o v e


slänger in en liten rolig bild sådär

16:48

okej har inte så mycket att berätta om dagen. Alla lektioner var i stort sätt booring. På rasterna spam ringde jag lite folk för dem älskar när jag ringer dem ;) Sen var väl den roligaste ''lektionen'' idrotten. Körde typ någon tävling med olika grenar o blablabla o min grupp kom tvåa men vi skulle kommit etta om inte killarna hade ljugit om deras poäng ;)

det var väl allt jag har att ''berätta''?


16:50

Skolan var väl helt okej typ. Vaknade runt halv 7 imorse o fixade mej ganska snabt faktist. Sen så var självklart min första lektion den första dagen efter lovet den lektionen jag hatar mest av alla.. Spanskan. Alla raster var väl ganska kul, ringde Jonas o Jacob o snackade lite med dem. Biologin var bäst i alla fall. Hahaha typ alla killar sa typ PENIS o då sa läraren, - Okej nu tar vi alla o säger PENIS sammtidigt. Asgarvade. Sen sa han massa andra roliga saker så man hade ett leende på läpparna resten av dagen !

 l o v e

16:49

Har inte gjort så mycket idag typ. Har suttit hemma o haft tråkigt, kollat på teve , lyssnat på musik o suttit vid datorn.. 5 månader med David idag. Går fort som fan !

P e a c e   s t a l k e r s !

drygt

Har inte hänt något speciellt  idara... Först på dagen så messade en bardomsvän som heter Dominika o sa att hon kommer till gottsunda så jag blevju ganska taggad o tänkte, ääntligen fårman träffa henne. Men sen blev det lite strul o hon svarade inte på sms så det blev inget. Istället gick jag o sis till centrum o handlade lite gottis. Sen kvällen orkar jag inte berätta om. Den var skit dryg o jag är skit irriterad just nu.

f u c k  y o u  p u s s

låten = ny favorit




21:09

Har inte gjort så mycket idag förrutom att ha ätit min favvorit rätt hos mormor med mami o sis.. trumviiirveel, KORVGRYTA tadaaaaaaaaaa! Hahahah äälskar mormors korvgryta det är min absoluta favvorit rätt. Ni tycker säkert jag är helt sjuk i huvet nu menmen . Aja, jag ska försöka få ut någon imorrn eller träffa Mp innan han åker hem från David om jag hinner o han vill haha. Nu sitter jag coh tjatar på Wille att han ska komma till Gottsunda någon dag.

l o v e

Björn Gustavsson

Vaknade runt 12 idag da... Det är bara för jag och elin e så duktiga o typ lägger oss runt 2 / 3 sen ligger vi o snackar till 5 typ, duktigt! Aja efter en stunde tvingade vi upp oss för vi var ju tvungna att gå ut med inez. Aja vi har väll suttit o garvat åt Björn Gustavsson när han har vart med i parlamentet, haha han e klockren ! Här får ni en videooo


Ahahahaha så sööööt !

Vi tycker om att äta !

Har vart hos elin ganska länge nu haha... Vi har ; ätit,ätit,ätit lite till, druckit cola, druckit lite mer cola, msn, lite olika sidor, lekt med fönster, smakat parfym, sprejat parfym, kollat på teve, lekt med akvariumet, musik, bytt om, ringt, messat, gjort roliga miner, tagit kort, lekt med elins ipod touch och annat. Haahaha vi är sååå normala skani veta.... Imorrn tror jag att jag ska åka ner på stan och träffa Wille som jag inte träffat på några månader typ, Jonas kommer oxå va med då. Men får se om det blir så... Vill träffa Mp också för det var längesen det också fan..  Han sover hos David ikväll men jag är ju i sunnersta så kunde inte träffa gullungen :( jaja får ta o träffa honom någon dag snart !

l o v e

Söt & gammal bild på oss, från typ höstas en av alla roliga kvällar i sunnersta...

Hahahaha

HAHAHA Elin skicka te mej x)


Sover hos Elin idag

Vaknade typ halv 1 idag höhö...Men det är bara för jag inte kan somna o när jag inte kan somna så ligger jag oftast o messar....Menmen. Har inte hunnit gjort så mycket idag. Kanske ska sova hos Elin idag. Eller aa det är helt säkert sa hon nu haha.

l o v e

23:59

Kom hem efter att ha vart med david för ca 30 min sen...Jonas var med en liten stund i början också men sen stack han hem. David typ visa små snuttar av en skit läskig film , men sen visa han en skit rolig grej som hans store bror e med i haha as garvade.... Tog hans mob o spreja han med parfym o annat oxå. Efter någon timme stack  han o lämnade mej. Roligt var det i alla fall.

l o v e


sötnosen

Nuzi - Minns du oss


Dagens dråg''

16:45

Jag har inte gjort något idag typ... Har städat mitt rum så det är rent o frächt nu '' Venne hur man stavar''. Fick ett sms från David också där det stod att vi ska träffas idag så blir väll att träffa honom ikväll. Ett tråkigt inlägg men har inget att berätta .

l o v e

20:25

Var somsagt på stan idag. Åkte dit med sis o mötte upp David,Jacob och Rasmus. Gick runt och pratade o aa venne riktigt haha... Sen skulle i alla fall David o Rasmus ta bussen ngn stanns så när vi lämnat dem vid busshållplatsen stack jag, jacob o sis te svava gallerian o snacka massa gojja haha. Sen kom en vakt upp o sa att de stängde så vi stack till bussen. När jag kom hem åt vi middag med mormor o mami, sen ringde Jonas o försökte få ut mej men jag orkade värkligen inte , sorry gullunge .


Haha Jacob, han pratade med mej på bilden därför den ser så fin ut ;)

L o v e

23:31

Kom hem för inte så länge sen.. Först gick jag o David o Jonas hem till Jonas sen hem till David o skojade lite´och Jonas typ bombade mej med Killparfym så nu luktar jag som Ahmed hahah. Aja sen stack Jonas, och efter ett tag stack jag hem. Mysigt Mysigt :)

l o v e

I just can't stop

Har vart i centrum nu ... Åt på burger inn o gick o hade skoj o annat. Nu sitter jag här o pumpar låten som jag la ut igår trorjag under dendär bilden på mej och elin älskar den ! Snart ska jag väll dra och möta upp David sötnosen.


l o v e


13:47

Idag kanske jag ska åka skridskor med sis för jag har lovat henne -.- Men får se om det blir imorrn istället. Ikväll runt sju ska jag i alla fall träffa David som vart borta några dagar. Imorrn ska jag ner på stan med David och träffa Jacob Bästis och Rasmus bror :)

l o v e

Fick bli en rolig bild på mej o sis

21:18

Igår sov ju jag somsagt hos Elin. Vi gjorde det vanliga ; Åt chips, drack coca-cola,satt vid dator och kolla teve. Vi la oss runt 2 men låg o snacka om allt mella himmel o jord till klockan 5 haha. Var i alla fall hos Elin en stund idag sen stack jag till centrum, mötte mami och handlade och åt på burger in , sen hem. Sen ringde Jonas o ville att jag skulle komma ut och va med han så jag var väll med han en stund.


Kan ni se vem som e vem på bilden? ;)

Hos elin

Sitter hos Elin Pelin nu o ska sova här ikväll :) Gjorde inte så mycket förns på kvällen då jag mötte upp Elin o sen stack vi o mötte upp Karen. Vi gick väll runt och hade skojj. Hahahaha först rammlade Karen sen Elin och jag ba vad klumpiga ni e o efter en stund rammlade jag också, haha asgarvade ! Sen gjorde vi annat och efter någon timme så stack Karen hem till sig o jag och Elin drog till mig för jag skulle hämta laddaren och byta skor. Sen stack vi till tennishallen och fick skjuts av Elins mami hem till henne. Nu ska vi fortsätte posa med våra sexiiga leenden i spegeln haha .

l o v e

18:08

Idag åkte jag och sis ner på stan o shoppade lite. Jag fick hem en kofta, ett linne, ett par örhengen, en roller och ett läppglans . Allt var från gina tricot förrutom läppglanset som var från H&M.


Örhengena, Koftan och linnet.



Läppglanseet

Rollern mobba jag för den var inge bra på att va modell....

l o v e

Lyckad kväll igår

Igår ; Först gick jag o sis o mötte upp David,Jonas & Rasmus o så gick vi o de smällde smällare o skit... Så gick vi runt o hade skojj en stund , sen gick vi alla förrutom Jonas in te David o chilla ett tag . Sen gick vi ut till Jonas då Jonas o hans papi o bror smällde raketer och efter ett tag kom Mårten :S Hahah sen gick Jonas in o vi andra gick runt lite sen in till David igen. Sen kom Jonas till David och så hade vi kul en stund sen gick vi ut igen o hade skojj sen ringde Jacob o sa att han skulle komma så vi gick till busshållplatsen o skojade lite tills Jacob kom. Sen gick vi runt o hade mer skoj sen gick vi upp på en pulka backe och först halka linnea nerför backen hahaha och då bärde Jonas upp mig o kastade ner mig -.- Har fetaste blåmärket nu ! Hahaha aja sen när vi var påväg hem så var det typ ett gäng med Arab killar som glodde som fan så jag ba , HEJ! hahahaha o alla en efter en skit glada ba , HEJ,HEJ,HEJ,HEJ,HEJ,HEJ,HEJ,HEJ, ! Kom med oss kom ! Linnéa  ba , nej skaffa egna ! så stack vi hahaha. Sen gick David,Rasmus,Jacob & Mårten o lämnade mej o sis så vi var hemma runt halv tolv.
En sån jävla lyckad Nyårs Afton ! Orkade inte berätta allt i detalj men det var grymt kul !

Puss på kvällen .

Idag blire middag på resturang med Lena och Totte och sis och så ska vi få vår julklapp av dem ;)

l o v e

Så såg jag ut när jag kommit hem och bytt om ..